Promat productoverzicht

 Product  Omschrijving  Download
 DURASTEEL
DURASTEEL is een samengesteld product bestaande uit een vezelversterkte cementplaat die mechanisch verbonden is met twee geperforeerde staalplaten aan de buitenzijden. Het product is geclassificeerd als onbrandbaar en het is impact- en waterbestendig. Volumieke massa: +/- 2300 kg/m3.

 MASTERIMPACT-RH
MASTERIMPACT-RH is samengesteld uit calciumsilicaten, cement, organische vezels en toeslagstoffen. MASTERIMPACT® -RH is brandwerend, impactbestendig, geluidsisolerend en vochtbestendig en is geschikt voor binnen- en beschutte buitentoepassingen. Volumieke massa: ± 1150 kg/m3.

 PROMAPYR-350
Lichte, brandwerende, mineraal gebonden isolatieplaat. Geschikt voor het brandwerend bekleden van stalen liggers Toepasbaar in ruimtes met een R.V. max. 95%. Niet stootvast. Volumieke massa: +/- 350 kg/m3.

 PROMATECT-100
PROMATECT-100 is een mineraal gebonden, vezelversterkte, calciumsilicaatplaat, gebaseerd op de PROMAXON® -technologie, met een glad oppervlak en lichtgrijs van kleur. Volumieke massa: +/- 875 kg/m3.

 PROMATECT-30S
PROMATECT-30S is een onbrandbare calciumsilicaatplaat, versterkt met geselecteerde vezels en vulstoffen, voor het 30 minuten brandwerend bekleden van staalconstructies. Volumieke massa: +/- 640 kg/m3.

 PROMATECT-H
PROMATECT-H is een steenachtig materiaal samengesteld uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen. de plaat is onbrandbaar en waterbestendig. PROMATECT® -H is verkrijgbaar in verschillende diktes. Volumieke massa +/- 870 kg/m3.

 PROMATECT-L
PROMATECT-L is een stoomverharde calciumsilicaatplaat en is verder samengesteld uit cement en toeslagstoffen. De plaat is geschikt voor brandwerende liggerbekledingen en plafonds. Volumieke massa: 450 kg/m3.

 PROMATECT-L500
PROMATECT-L500 is een calciumsilicaat plaat met een lage volumieke massa. De plaat is verder samengesteld uit cement en toeslagstoffen en geschikt voor het brandwerend maken van kabel- en luchtkanalen. Volumieke massa: +/- 500 kg/m3.

 PROMATECT-T
PROMATECT-T is een calciumsilicaatplaat, welke uitermate geschikt is voor de brandwerende bescherming van tunnels. Volumieke massa: +/- 900 kg/m3.

 SYSTEMFLOOR
SYSTEMFLOOR (28WF) is een droog vloerelement dat is samengesteld uit 2 vlakke MBM* platen van 9 mm die rug aan rug op elkaar gelijmd zijn met een verspringing van 50 mm in lengte en breedte richting. De volumieke massa van deze platen is +/- 1000 kg/m³. Onderaan het element is een lage densiteit houtvezelplaat van 10 mm aangebracht dat de akoestische isolatie-eigenschappen van het totaal element bepaalt. De volumieke massa van deze houtvezelplaat bedraagt 250 kg/m³.